Menu
Your Cart

Solutii tonice pentru față

Producător: 123lab Model: hydraa
Toner facial, Hydra A, pentru indepartarea celulelor moarte ale pielii si curatare profunda, 123lab, 500mlDescriereUTILIZARE : intinerirea pielii, curatarea și exfolierea feței.Celulele moarte ale pielii sunt îndepărtate și pielea ramane proaspătă si catifelata Ingrediente active: gluco..
105,00 Ron
Producător: 123lab Model: hydb
Toner facial Hydra B, pentru peeling enzimatic si curatare profunda, 123lab, 500mlPoate fi folosit pentru: extracție, peeling GlySal, peeling blând, pregătire pentru curatirea tenului in profunzime.Ingrediente: apa, pentilen glicol, acid glicolic, acid salicilicIngrediente active : acid glico..
105,00 Ron
Spray hidratant pentru fata cu apa de trandafiri, Browly Face spritz
Nou Top -25 %
Producător: Browly Model: sprsp
Spray hidratant pentru fata si par, Face spritzDescrierePachetul perfect pentru piele și păr.Spune la revedere pielii obosite și palide. Acest spray hrănitor făcut din cei mai buni trandafiri hidratează, calmează și reîmprospătează pielea cu fiecare spray. Vitamina C conferă sprayului facial un ..
49,00 Ron 65,00 Ron
IT'S SKIN- Toner hidratant pentru fată cu acid hialuronic, Hyaluronic Acid Moisture 150 ml
Top -18 % Out Of Stock
Producător: It's Skin Model: toner
Descriere:Acidul hialuronic optimizează nivelurile de colagen din piele pentru un aspect mai tânăr;Acest toner ajută la maximizarea reținerii umidității pielii, astfel încât să fiți hidratat toată ziua; Tonifică și hrănește fără a-ți lipisi pielea de uleiurile sale naturale.Utilizare: puneti o canti..
59,00 Ron 72,00 Ron
SOME BY MI- Toner exfoliant, antiacnee cu AHA, BHA, PHA- 30 Days Miracle Toner 150ml
Top -30 %
Producător: SOME BY MI Model: SBA66
SOME BY MI- Toner exfoliant, antiacnee cu AHA, BHA, PHA- 30 Days Miracle Toner 150ml Acest toner face minune pe pielea ta în doar 30 de zile! Potrivit pentru pielea sensibilă și cu tendință acneică, tonerul este infuzat cu AHA pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii; BHA pentru a elimina ..
119,00 Ron 170,00 Ron
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)