Menu
Your Cart

Ser pentru gene si sprancene

Gel modelare sprancene transparent efect 3D, 15g, Browly Soap Booster
Nou Top -25 %
Producător: Browly Model: brotr
Sapun modelare sprancene transparent efct 3D, BROWLY Soap BoosterRidicarea zilnică a sprâncenelor!Obțineți un control absolut: cu această combinație săpun pentru sprâncene + perie, puteți obține orice aspect al sprâncenelor în cel mai scurt timp, indiferent dacă este aspectul acestora este stufos..
75,00 Ron 100,00 Ron
Gel modelare si colorare sprancene maro cu efect 3D , 15 g, Browly Soap Booster
Nou Top -25 %
Producător: Browly Model: BROBRN
 Gel de sprancene maro cu efect 3D, BROWLY SOAP BOOSTERDescriereCuloarea zilnică a sprâncenelor!Gata cu sprâncenele subțiri și lipsite de viață, cu această combinație gel pentru sprancene + perie, puteți obține orice aspect de sprâncene în cel mai scurt timp, indiferent dacă este s..
75,00 Ron 100,00 Ron
Etude House- Gel transparent pentru aranjarea sprancenelor, Keep My Brows Fixer 9g
Nou -35 %
Producător: ETUDE HOUSE Model: gelfix
Etude House- Gel pentru aranjarea sprancenelor, Keep My Brows Fixer 9g            Descriere: este un gel de sprancene transparent pentru fixarea si disciplinarea sprancenelor tale; produsul Keep My Brows Fixer intensifică privirea și subliniază frumusețea..
49,00 Ron 75,00 Ron
Etude House- Ser tratament pentru cresterea genelor, My Lash Serum 9g
Top -25 %
Producător: ETUDE HOUSE Model: EHM886
Ser tratament pentru cresterea genelor, My Lash Serum 9gAcest ser contine o formula concentrată care pătrunde rapid și îmbracă fiecare fir cu biotina, vitamine și substanțe nutritive.Utilizare sigură chiar și pe pielea și ochii sensibili.Beneficii:   Acest tratament pentru gene le hră..
66,00 Ron 88,00 Ron
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)