Menu
Your Cart

Rimel

Rimel            

MIZON - Rimel cu colagen pentru volum si lungime maxima, Collagen Curling Fix Mascara
Nou Top -16 %
Producător: MIZON Model: mizrim
 MIZON - Mascara cu colagen rezistent la apă pentru curbarea genelor, volum si lungime maxima, Collagen Curling Fix Mascara, 6 mlDescriere:- Rimel – tratament cu colagen marin pentru gene. Tehnologia inovatoare hrănește și întărește genele de la rădăcini până la varfuri. Periut..
59,00 Ron 70,00 Ron
MISSHA - Rimel pentru volum si alungire, Over Lengthening Mascara- wave lash
-34 %
Producător: MISSHA Model: 1065287407
Rimel pentru alungire si curbare, Over Lengthening Mascara- wave lashBeneficii: Pentru alungire si curbare cu efect de gene falseDescriere: Pulbere micro si polimerul elastic da elasticitate si alungire genelor;Formula de carbon negru da un finisaj neted, lucios adauga ..
79,00 Ron 120,00 Ron
Etude House - Rimel maro pentru alungire gene,  Lash Perm Curl Fix Mascara Long
Top -53 % Out Of Stock
Producător: ETUDE HOUSE Model: EHM998B
Rimelul realizat prin tehnologia"Curl 24HR Tech" care alungeste genele conferindu-le volum fară a le încarca pentru un efect mai dramatic. Culoare: maroRezistent la apă, transpirație și sebum.Aplicați-l pe gene în zig-zag.​​​​​​​Cantitate: 8g..
70,00 Ron 150,00 Ron
MISSHA - Rimel pentru volum si alungire, Over Lengthening Mascara- bloom lash
-52 %
Producător: MISSHA Model: MOL445
 Rimel pentru volum si alungire, Over Lengthening Mascara- bloom lashBeneficii: pentru volum si alungire; Rimelul defineste genele, oferindu-le lungimea genelor false; Curbate si lungi , gene bogate. Descriere:  Pulbere Micro ofera volum bogat, polimerul ..
79,00 Ron 165,00 Ron
Etude House - Rimel negru pentru volum, Lash Perm Curl Fix Mascara
Top -37 %
Producător: ETUDE HOUSE Model: EHL7754
Etude House - Lash Perm Curl Fix Mascara Rimelul volumizant acoperă genele și le prelungește pentru un efect mai spectaculos. "Curl 24HR Tech" ridică genele și ține bucla, oferind în același timp un strat triplu, o definiție superbă și un volum fără greutate. Formula de lungă durată care confer..
69,00 Ron 110,00 Ron
Etude House - Rimel negru pentru alungire gene, Lash Perm Curl Fix Mascara Long
-37 %
Producător: ETUDE HOUSE Model: EHM998
Rimelul realizat prin tehnologia"Curl 24HR Tech" care alungeste genele conferindu-le volum fară a le încarca pentru un efect mai dramatic. Culoare: NegruRezistent la apă, transpirație și sebum.Aplicați-l pe gene în zig-zag.Cantitate: 8gProducator: Etude House..
69,00 Ron 110,00 Ron
Oh! M' Eye Lash Black Tint, RIMEL NEGRU
Top -75 %
Producător: ETUDE HOUSE Model: OMERN10
OH! M' EYE LASH Black Tint - RIMEL NEGRU Rimelul imbracă fiecare gena cu formula sa hrănitoare precum si textura de gel negru defineste genele care ii conferă o strălucire subtilă cu un aspect natural.Potrivit pentru persoanele care prefera un aspect natural.După ce folosiți ondulator..
25,00 Ron 101,00 Ron
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)