Menu
Your Cart

Machiaj

    

Tus pentru ochi negru, Makeup Revolution, Eyeliner Flick and Go, 1.2ml
Nou Top -16 %
Producător: Makeup Revolution London Model: 1176484
Tus pentru ochi, Negru, Makeup Revolution, Eyeliner Flick and Go, 1.2mlDescriere:Tusul pentru ochi Makeup Revolution Eyeliner Flick And Go pune in valoare privirea.Caracteristici: culoare bogată și intensă trasează linii precise, creion tip carioca creează un look d..
27,00 Ron 32,00 Ron
Tus pentru ochi cu sclipici, REVOLUTION PRECIOUS STONE LIQUID GLITTER EYELINER GOLD DUST-  2,2ml
Nou -21 % 2 - 3 Days
Producător: Makeup Revolution London Model: 1141086
Tus pentru ochi stralucitor, REVOLUTION PRECIOUS STONE LIQUID GLITTER EYELINER GOLD DUSTTusul de ochi tip PRECIOUS STONE LIQUID GLITTER EYELINER GOLD DUST te ajuta sa trasezi linii precise si delicate, intr-o nuanta de aur prafuit, ce rezista intreaga zi! Datorita designului sofistica..
19,00 Ron 24,00 Ron
Paleta fard de ochi, Makeup Revolution- Heartbreakers Palette Candyfloss- 9 culori
Nou Top -45 % Out Of Stock
Producător: I Heart Revolution Model: 1200592
Paleta fard de ochi, Makeup Revolution- Heartbreakers Palette Candyfloss- 9 culoriAceasta paleta contine 9 nuante de fard, este o opțiune excelentă atunci când trebuie să evidențiați toate avantajele ochilor. Setul de nouă nuanțe este perfect atât pentru machiajul de zi cu zi, cât și pentru cel..
23,00 Ron 42,00 Ron
Paleta fard, blush si iluminator, Revolution Fierce Mind Highlighter palette, 4 culori
Nou -27 % Out Of Stock
Producător: Makeup Revolution London Model: 1172639
Paleta fard, blush si iluminator, Revolution Fierce Mind Highlightert, patru culoriFormula: Pulbere presată, pigmentataCulori: tonuri de roz și auriuTip: PaletăTip de piele: Toate tipurile de piele, funcționa și pentru subtonuri reci și calde.Cantitate: 4,5gMarca: Makeup Revolut..
27,00 Ron 37,00 Ron
Pudra pulbere mata, MAKEUP REVOLUTION LONDON, I HEART REVOLUTION LOOSE BAKING POWDER
Nou Top -27 %
Producător: I Heart Revolution Model: 1156240
MAKEUP REVOLUTION LONDON I HEART REVOLUTION LOOSE BAKING POWDER, Pudra pulbere matifianta 22 g, nuanţă PeachDescriere: Aceasta pudra fixează perfect fondul de ten și conferă tenului un look catifelat cu o rezistență de până la 24 de ore. Datorită texturii delicate, produsul se aplică fo..
27,00 Ron 37,00 Ron
I Heart Revolution x Disney Storybook, Iluminator Heart Highlighter Cinderella
Nou -22 %
Producător: I Heart Revolution Model: 1245203
I Heart Revolution x Disney Storybook, Iluminator Heart Highlighter CinderellaDescriere I Heart Revolution Disney Storybook Heart Highlighter Cinderella Iluminatorul  conferă chipului un aspect sănătos și plin de vitalitate. Caracteristici: iluminează perfect fața ..
35,00 Ron 45,00 Ron
Gel modelare sprancene transparent efect 3D, 15g, Browly Soap Booster
Nou Top -25 %
Producător: Browly Model: brotr
Sapun modelare sprancene transparent efct 3D, BROWLY Soap BoosterRidicarea zilnică a sprâncenelor!Obțineți un control absolut: cu această combinație săpun pentru sprâncene + perie, puteți obține orice aspect al sprâncenelor în cel mai scurt timp, indiferent dacă este aspectul acestora este stufos..
75,00 Ron 100,00 Ron
Gel modelare si colorare sprancene maro cu efect 3D , 15 g, Browly Soap Booster
Nou Top -25 %
Producător: Browly Model: BROBRN
 Gel de sprancene maro cu efect 3D, BROWLY SOAP BOOSTERDescriereCuloarea zilnică a sprâncenelor!Gata cu sprâncenele subțiri și lipsite de viață, cu această combinație gel pentru sprancene + perie, puteți obține orice aspect de sprâncene în cel mai scurt timp, indiferent dacă este s..
75,00 Ron 100,00 Ron
Fard de obraz lichid, culoare guave, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER
Nou -29 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: blsguav
Fard de obraz lichid, culoare guave, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER, COD PK03 GuavaFardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj pur;Adaugă o culoare natu..
60,00 Ron 85,00 Ron
Etude House- Creion pentru sprancene, Drawing Eye Brow
Nou Top -22 %
Producător: ETUDE HOUSE Model: eyebrow
Creion pentru sprancene, Drawing Eye Brow Descriere:- creionul pentru sprâncene neted și matasos completează, definește și modelează sprâncenele la perfecțiune;- vârful ultra-fin depune ușor pigmenții, imitând părul real al sprâncenelor pentru un aspect natural care evidențiază strălucirea oc..
35,00 Ron 45,00 Ron
Etude House- Gel transparent pentru aranjarea sprancenelor, Keep My Brows Fixer 9g
Nou -35 %
Producător: ETUDE HOUSE Model: gelfix
Etude House- Gel pentru aranjarea sprancenelor, Keep My Brows Fixer 9g            Descriere: este un gel de sprancene transparent pentru fixarea si disciplinarea sprancenelor tale; produsul Keep My Brows Fixer intensifică privirea și subliniază frumusețea..
49,00 Ron 75,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea zmeură, Juicy-Pang Water Blusher
Top -41 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: AJP8876Z
 Fard de obraz, culoare zmeura, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER, COD PK02 RaspberryFardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj pur;Adaugă o culoare ..
65,00 Ron 110,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea piersică, Juicy-Pang Water Blusher
Top -41 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: AJP8876P
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea piersică cod CR01, Peach Juicy-Pang Water Blusher Fardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj purAdau..
65,00 Ron 110,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea capsuna, Juicy-Pang Water Blusher
Top -41 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: AJP8876CA
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea capsuni cod PK01 Strawberry Juicy-Pang Water Blusher Fardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj pur...
65,00 Ron 110,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea cireasă- Juicy-Pang Water Blusher
Top -45 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: AJP8876C
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea cireasă, cod RD01 Cherry- Juicy-Pang Water Blusher      Fardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un fini..
60,00 Ron 110,00 Ron
The Saem- Anticearcăn pentru mascarea imperfectiunilor, Cover Perfection Tip Concealer SPF28 PA++
Top -58 %
Producător: THE SAEM Model: TSC7765
 Anticearcăn pentru mascarea imperfectiunilor, Cover Perfection Tip Concealer SPF28 PA++Acest anticearcan poate fi folosit pentru pistrui, cearcane întunecate, acopera petele .  Infuzat cu complex de oxigen și apă de ghețar pentru a menține pielea hidratată și pulbere reflectorizantă pentr..
40,00 Ron 95,00 Ron
Innisfree- Pudră fată minerala, No Sebum Mineral Pact
Top -49 % Out Of Stock
Producător: innisfree Model: IPM200
Pudră fată Innisfree No Sebum Mineral PactPulberea minerală ajută la controlul sebumului absorbind excesul pe timpului zilei și conferind un aspect mat tenului.pentru a preveni strălucirea feței. Tamponati pe zona T sau în zonele uleioase.Minerale naturale și extractul de ment..
50,00 Ron 99,00 Ron
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)