Menu
Your Cart

Palete de farduri

Paleta fard de ochi, Makeup Revolution- Heartbreakers Palette Candyfloss- 9 culori
Nou Top -45 % Out Of Stock
Producător: I Heart Revolution Model: 1200592
Paleta fard de ochi, Makeup Revolution- Heartbreakers Palette Candyfloss- 9 culoriAceasta paleta contine 9 nuante de fard, este o opțiune excelentă atunci când trebuie să evidențiați toate avantajele ochilor. Setul de nouă nuanțe este perfect atât pentru machiajul de zi cu zi, cât și pentru cel..
23,00 Ron 42,00 Ron
Paleta fard, blush si iluminator, Revolution Fierce Mind Highlighter palette, 4 culori
Nou -27 % Out Of Stock
Producător: Makeup Revolution London Model: 1172639
Paleta fard, blush si iluminator, Revolution Fierce Mind Highlightert, patru culoriFormula: Pulbere presată, pigmentataCulori: tonuri de roz și auriuTip: PaletăTip de piele: Toate tipurile de piele, funcționa și pentru subtonuri reci și calde.Cantitate: 4,5gMarca: Makeup Revolut..
27,00 Ron 37,00 Ron
Paleta fard de pleoape- Revolution- PRECIOUS STONE SHADOW PALETTE AMETHYST
Nou -30 %
Producător: REVOLUTION BEAUTY LONDON Model: 1141208
Fard de pleoape- Revolution- PRECIOUS STONE SHADOW PALETTE AMETHYSTDescriere Această paletă inspirată de ametist vă oferă 20 de nuanțe uluitoare în liliac, roz mat, bej, argintiu, mov, turcoaz și nuanțe de roz metalic și auriu. Paleta conține: - Tawny – un crem mat  - Dusty – un roz ..
49,00 Ron 70,00 Ron
Producător: YES LOVE COSMETICS Model: eyssho
Paleta fard multifunctionala pentru ochi si fata, Powder&eyeshadow, YES LOVE COSMETICSPaleta multifunctionala de farduri pentru pleoape sidefat, farduri de obraz si pudre compacte, aplicator.Aceasta paleta contine 12 nuante de fard, este o opțiune excelentă atunci când trebuie să evidențiaț..
25,00 Ron
Producător: YES LOVE COSMETICS Model: pow&eys
Paleta fard multifunctionala pentru ochi si fata, Powder&eyeshadow, YES LOVE COSMETICSPaleta multifunctionala de farduri pentru pleoape sidefat, farduri de obraz si pudre compacte, aplicator.Aceasta paleta contine 12 nuante de fard, este o opțiune excelentă atunci când trebuie să evidențiaț..
25,00 Ron
Paleta fard de ochi, Makeup Revolution, HEARTBREAKERS PALETTE SWEETHEART
Nou -45 %
Producător: REVOLUTION BEAUTY LONDON Model: ILVSTH
Paleta fard de ochi, Makeup Revolution, HEARTBREAKERS PALETTE SWEETHEARTAceasta paleta contine 9 nuante de fard, este o opțiune excelentă atunci când trebuie să evidențiați toate avantajele ochilor. Setul de nouă nuanțe este perfect atât pentru machiajul de zi cu zi, cât și pentru cel festiv.De..
23,00 Ron 42,00 Ron
Paleta fard de ochi, Revolution X Friends Ross Eyeshadow Palette
Nou -16 %
Producător: REVOLUTION BEAUTY LONDON Model: 1458382
Paleta fard de ochi, Revolution X Friends Ross Eyeshadow PaletteAceastă paletă contine 9 nuanțe neutre aurii mate și strălucitoare.Descriere:pigmentatie marerezistentfard de pleoape satinat/glitterfard de pleoape matfard de pleoape stralucitor/glitterCantitate: 9 gProdus veganProducator si dist..
38,00 Ron 45,00 Ron
Gel modelare si colorare sprancene maro cu efect 3D , 15 g, Browly Soap Booster
Nou Top -25 %
Producător: Browly Model: BROBRN
 Gel de sprancene maro cu efect 3D, BROWLY SOAP BOOSTERDescriereCuloarea zilnică a sprâncenelor!Gata cu sprâncenele subțiri și lipsite de viață, cu această combinație gel pentru sprancene + perie, puteți obține orice aspect de sprâncene în cel mai scurt timp, indiferent dacă este s..
75,00 Ron 100,00 Ron
Fard de obraz lichid, culoare grefa, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER, COD PK04 Grapefruit
Nou -20 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: blshgrap
Fard de obraz lichid, culoare grapefruit, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER, COD PK04 GrapefruitFardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj pur;Adaugă..
60,00 Ron 75,00 Ron
 A'pieu- Fard de obraz lichid, culoare curmala, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER, CR02 Persimmon
Nou Top -13 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: blsgper
Fard de obraz, culoare curmala- japoneza, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER, cod CR02 PersimmonFardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj pur;Adaugă o cul..
65,00 Ron 75,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea smochină, Juicy-Pang Water Blusher
Nou Top -13 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: blsfiig
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea smochină, cod BE01 Fig- Juicy-Pang Water Blusher      Fardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisa..
65,00 Ron 75,00 Ron
Fard de obraz lichid, culoare guave, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER
Nou -29 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: blsguav
Fard de obraz lichid, culoare guave, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER, COD PK03 GuavaFardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj pur;Adaugă o culoare natu..
60,00 Ron 85,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoare coacază, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER
Nou -20 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: blurasp
Fard de obraz lichid, culoare coacaze, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER, COD VL02 BlueberryFardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj pur;Adaugă o c..
60,00 Ron 75,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea zmeură, Juicy-Pang Water Blusher
Top -41 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: AJP8876Z
 Fard de obraz, culoare zmeura, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER, COD PK02 RaspberryFardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj pur;Adaugă o culoare ..
65,00 Ron 110,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea piersică, Juicy-Pang Water Blusher
Top -41 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: AJP8876P
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea piersică cod CR01, Peach Juicy-Pang Water Blusher Fardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj purAdau..
65,00 Ron 110,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea capsuna, Juicy-Pang Water Blusher
Top -41 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: AJP8876CA
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea capsuni cod PK01 Strawberry Juicy-Pang Water Blusher Fardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj pur...
65,00 Ron 110,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea cireasă- Juicy-Pang Water Blusher
Top -45 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: AJP8876C
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea cireasă, cod RD01 Cherry- Juicy-Pang Water Blusher      Fardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un fini..
60,00 Ron 110,00 Ron
Innisfree- Pudră fată minerala, No Sebum Mineral Pact
Top -49 % Out Of Stock
Producător: innisfree Model: IPM200
Pudră fată Innisfree No Sebum Mineral PactPulberea minerală ajută la controlul sebumului absorbind excesul pe timpului zilei și conferind un aspect mat tenului.pentru a preveni strălucirea feței. Tamponati pe zona T sau în zonele uleioase.Minerale naturale și extractul de ment..
50,00 Ron 99,00 Ron
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)