Menu
Your Cart

blush si iuluminator

Paleta fard, blush si iluminator, Revolution Fierce Mind Highlighter palette, 4 culori
Nou -27 % Out Of Stock
Producător: Makeup Revolution London Model: 1172639
Paleta fard, blush si iluminator, Revolution Fierce Mind Highlightert, patru culoriFormula: Pulbere presată, pigmentataCulori: tonuri de roz și auriuTip: PaletăTip de piele: Toate tipurile de piele, funcționa și pentru subtonuri reci și calde.Cantitate: 4,5gMarca: Makeup Revolut..
27,00 Ron 37,00 Ron
I Heart Revolution x Disney Storybook, Iluminator Heart Highlighter Cinderella
Nou -22 %
Producător: I Heart Revolution Model: 1245203
I Heart Revolution x Disney Storybook, Iluminator Heart Highlighter CinderellaDescriere I Heart Revolution Disney Storybook Heart Highlighter Cinderella Iluminatorul  conferă chipului un aspect sănătos și plin de vitalitate. Caracteristici: iluminează perfect fața ..
35,00 Ron 45,00 Ron
Producător: YES LOVE COSMETICS Model: eyssho
Paleta fard multifunctionala pentru ochi si fata, Powder&eyeshadow, YES LOVE COSMETICSPaleta multifunctionala de farduri pentru pleoape sidefat, farduri de obraz si pudre compacte, aplicator.Aceasta paleta contine 12 nuante de fard, este o opțiune excelentă atunci când trebuie să evidențiaț..
25,00 Ron
Producător: YES LOVE COSMETICS Model: pow&eys
Paleta fard multifunctionala pentru ochi si fata, Powder&eyeshadow, YES LOVE COSMETICSPaleta multifunctionala de farduri pentru pleoape sidefat, farduri de obraz si pudre compacte, aplicator.Aceasta paleta contine 12 nuante de fard, este o opțiune excelentă atunci când trebuie să evidențiaț..
25,00 Ron
Fard de obraz lichid, culoare grefa, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER, COD PK04 Grapefruit
Nou -20 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: blshgrap
Fard de obraz lichid, culoare grapefruit, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER, COD PK04 GrapefruitFardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj pur;Adaugă..
60,00 Ron 75,00 Ron
 A'pieu- Fard de obraz lichid, culoare curmala, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER, CR02 Persimmon
Nou Top -13 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: blsgper
Fard de obraz, culoare curmala- japoneza, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER, cod CR02 PersimmonFardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj pur;Adaugă o cul..
65,00 Ron 75,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea smochină, Juicy-Pang Water Blusher
Nou Top -13 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: blsfiig
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea smochină, cod BE01 Fig- Juicy-Pang Water Blusher      Fardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisa..
65,00 Ron 75,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoare coacază, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER
Nou -20 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: blurasp
Fard de obraz lichid, culoare coacaze, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER, COD VL02 BlueberryFardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj pur;Adaugă o c..
60,00 Ron 75,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea zmeură, Juicy-Pang Water Blusher
Top -41 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: AJP8876Z
 Fard de obraz, culoare zmeura, 9g, JUICY-PANG WATER BLUSHER, COD PK02 RaspberryFardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj pur;Adaugă o culoare ..
65,00 Ron 110,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea piersică, Juicy-Pang Water Blusher
Top -41 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: AJP8876P
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea piersică cod CR01, Peach Juicy-Pang Water Blusher Fardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj purAdau..
65,00 Ron 110,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea capsuna, Juicy-Pang Water Blusher
Top -41 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: AJP8876CA
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea capsuni cod PK01 Strawberry Juicy-Pang Water Blusher Fardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un finisaj pur...
65,00 Ron 110,00 Ron
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea cireasă- Juicy-Pang Water Blusher
Top -45 % Out Of Stock
Producător: A'PIEU Model: AJP8876C
A'PIEU- Fard de obraz lichid, culoarea cireasă, cod RD01 Cherry- Juicy-Pang Water Blusher      Fardul de obraz oferă o culoare clară, cu un finisaj moale care se amestecă bine cu pielea ta.Beneficii:Fard de culoare foarte pigmentat și ușor cu o textură apoasă care creează un fini..
60,00 Ron 110,00 Ron
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)