Menu
Your Cart

Machiaj sprancene

Gel modelare sprancene transparent efect 3D, 15g, Browly Soap Booster
Nou Top -25 %
Producător: Browly Model: brotr
Sapun modelare sprancene transparent efct 3D, BROWLY Soap BoosterRidicarea zilnică a sprâncenelor!Obțineți un control absolut: cu această combinație săpun pentru sprâncene + perie, puteți obține orice aspect al sprâncenelor în cel mai scurt timp, indiferent dacă este aspectul acestora este stufos..
75,00 Ron 100,00 Ron
Gel modelare si colorare sprancene maro cu efect 3D , 15 g, Browly Soap Booster
Nou Top -25 %
Producător: Browly Model: BROBRN
 Gel de sprancene maro cu efect 3D, BROWLY SOAP BOOSTERDescriereCuloarea zilnică a sprâncenelor!Gata cu sprâncenele subțiri și lipsite de viață, cu această combinație gel pentru sprancene + perie, puteți obține orice aspect de sprâncene în cel mai scurt timp, indiferent dacă este s..
75,00 Ron 100,00 Ron
Etude House- Creion pentru sprancene, Drawing Eye Brow
Nou Top -22 %
Producător: ETUDE HOUSE Model: eyebrow
Creion pentru sprancene, Drawing Eye Brow Descriere:- creionul pentru sprâncene neted și matasos completează, definește și modelează sprâncenele la perfecțiune;- vârful ultra-fin depune ușor pigmenții, imitând părul real al sprâncenelor pentru un aspect natural care evidențiază strălucirea oc..
35,00 Ron 45,00 Ron
Etude House- Gel transparent pentru aranjarea sprancenelor, Keep My Brows Fixer 9g
Nou -35 %
Producător: ETUDE HOUSE Model: gelfix
Etude House- Gel pentru aranjarea sprancenelor, Keep My Brows Fixer 9g            Descriere: este un gel de sprancene transparent pentru fixarea si disciplinarea sprancenelor tale; produsul Keep My Brows Fixer intensifică privirea și subliniază frumusețea..
49,00 Ron 75,00 Ron
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)