Menu
Your Cart

Lip gloss

Luciu de buze, Revolution MUR CONTROL 104 SHEER LIP
Nou -26 %
Producător: Makeup Revolution London Model: 21217
Luciu de buze, Revolution MUR CONTROL 104 SHEER LIP, culoare CONTROL 104 Descriere: Formula nelipicioasa, alunecă usor pe buze pentru a oferi o culoare construibilă; Bun pentru cei care doresc un luciu plin de pigment.O formulă grozavă pentru persoanele care suferă de buze uscate, d..
17,00 Ron 23,00 Ron
Producător: YES LOVE COSMETICS Model: lipgls
Set luciu de buze, Shining Lipgloss-Yes Love Cosmetics, 6 bucatiDETALII PRODUS Culori luminoase si stralucitoare. Textura usoara si confortabila. Gama variata de nuante. Prevazut cu aplicator. Aplicare usoara. CUM SE APLICA : Se poate aplica  direct pe buze pentru un plus de straluc..
60,00 Ron
Set de buze, MUR REVOLUTION X FRIENDS RACHEL LIP KIT- 3 bucati
Nou Top -11 %
Producător: REVOLUTION BEAUTY LONDON Model: 1461252
Set de buze, MUR REVOLUTION X FRIENDS RACHEL LIP KITDescriere: Set de buze Friends Rachel, care include două luciuri de buze pigmentate și strălucitoare ( un luciu cu tonuri de roz mediu, un luciu de buze nud în tonuri de roz pal) și un creion de buze complementar..
49,00 Ron 55,00 Ron
Set de buze, MUR REVOLUTION X FRIENDS PHOEBE LIP KIT- 3 bucati
Nou -11 %
Producător: REVOLUTION BEAUTY LONDON Model: 1461269
Set de buze, MUR REVOLUTION X FRIENDS PHOEBE LIP KITDescriere: Set de buze Friends, , care includ două luciuri de buze pigmentate și strălucitoare ( un luciu cu tonuri de roșu intens, un luciu de buze nud în tonuri maro) și un creion de buze complementar în nuanțe de nud( ton ..
49,00 Ron 55,00 Ron
I'm MEME - Luciu de buze colorat pentru volum, I'm Mystery Volume Tint
Top -64 %
Producător: IM MEME Model: IMI665
   Luciu de buze colorat pentru volum, I'm Mystery Volume Tint   Acest lip gloss contine acid hialuronic, oferind buzelor o hidratare de lungă durată.  Dupa aplicare, buzele arată mai pline.  Beneficii:Tenta strălucitoare a buzelor face ca buzele să pară mai pline.Textu..
45,00 Ron 125,00 Ron
Etude House -  Luciu de buze hidratant, Cherry Moisture Lip Glow
Top -51 %
Producător: ETUDE HOUSE Model: EHC78SS
Etude House - Cherry Moisture Lip Glow - Luciu de buzeLuciul de buze hidratant este îmbogățit cu extract de macese, semințe de jojoba și uleiuri de migdale dulci pentru a hrăni și hidrata buzele.Rezistent la transfer.Aplicare:  Aplicați ușor o cantitate moderată din interior spre exterior...
49,00 Ron 99,00 Ron
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)